Claes-Göran Sylvén uppskattad gäst hos Ruter Dams styrelsegrupp

7 mars, 2014

Claes-Göran Sylvén, ordförande ICA gruppen, mötte Ruter Dams styrelsegrupp.
Vi talade om ICAs värdegrund, utmaningar på vägen där enskilda ICA-handlare är både entreprenörer och ägare till sin gemensamt ägda samarbetsorganisation. Utvecklingen där ICA samarbetade med Hagen i Norge, samarbetade med Ahold i Nederländerna och nu väljer att bli börsnoterade. Organisationsförändringar, nya förutsättningar för styrelsen och hur man hanterar sådana frågor i rollen som ordförande.

Kvinnliga chefer från Ruter Dam, alla med styrelsebakgrund, ställde frågor. Det var personligt, intressant och utvecklande. Efteråt sa många att det var jättebra. Jag skrev till Claes-Göran och tackade. Berättade då om all uppskattning. Claes-Göran Sylvén svarade så positivt att jag vill blogga om det:

“Det är jag som skall tacka, att jag fick den fina möjligheten att träffa er alla. Det var verkligen en trevlig och givande kväll. 

Du har skapat något mycket värdefullt, och med det att man träffat några av dina adepter, så får vi inom näringslivet skämmas när vi säger att det är svårt att hitta kandidater till styrelser mm, jag var djupt imponerad av dem jag träffade.

En än gång, ett stort tack

Claes-Göran”

 

Dela med dig av det här inlägget:
Facebook Twitter Linkedin Email

Kommentera